Sjuntorps IF (9:9)

Referat

Referat: Vara SK - Sjuntorps IF (9:9)

Ikväll tog Varas damlag emot Sjuntorp IF hemma på Torsvallen i en match 9 mot 9. Planen börjar rätta upp sig men är fortfarande ganska ojämn och bollen studsar iväg för tjejerna emellanåt.
Vara har övertaget direkt i matchen och spelet är största delen på Sjuntorps planhalva. Vara rullar boll och rör på sig och hjälper varandra. De skapat fler fina målchanser och kommer igenom med flera frilägen men Sjuntorps målvakt rädda och bryter flera av chanserna långt ut.
Vara gör 1-0 genom Liv framspelad av Andersson i 21 minuten och innan halvlek kommer 2-0 genom Carro framspelad av Hanna.
2-0 står sig till halvlek.
Andra halvlek fortsatt spel på Sjuntorps planhalva men Sjuntorp står emot bra och försvarar sig som ett lag. Vara fortsätter med målchanser, flera lägen som går utanför eller som målvakten tar hand om. Vara sätter även 3-0 genom Ella L framspelad av Hanna.
Vara gör en bra match som kunde slutat med betydligt fler gjorda mål.
Ikväll går pris till bästa spelare till Hanna C.

Nu får damlaget vila några dagar och nästa match spelar F-19 mot Falköping kik på lördag hemma på Torsvallen.