Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vara SK

Följ

Vara SK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 6 feb 2022 Vedums AIS

  Anmälan till årets tjejcup 2022 finns på https://www.laget.se/tjejcupen

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 feb 2021 Kristoffer Hjelm

  Efter kontakt med SvFF idag är det ok för ungdomslag att spela träningsmatcher inom regionen. Region = Västra Götaland i deras tolkning. Vid alla matcher som nu genomförs är det extra viktigt att tänka på att sköta allt kring matchen enligt direktiven. Undvik onödig trängsel i bilar! Föräldrar går inte med in och tittar på matchen! Ombyte sker hemma! Undvik all form av trängsel i samband med matchen! Stanna inte längs vägen för att exempelvis äta gemensamt. Detta ligger i planeringen för aktuellt lag. Många ungdomslag har helt legat nere med verksamheten nu under vintern och det har därför varit svårt att hitta motstånd. Många närliggande klubbar har sagt nej till match då de ännu inte är igång. Gällande matchen i helgen är VSK tillfrågade/inbjudna av motståndarna. Styrelsens beslut som än så länge gäller är att vi tillåter verksamhet som utförs enligt gällande direktiv. Då hela situationen kring Corona är och har varit väldigt svårnavigerad anser vi att det är den hållning vi bör ha!

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 feb 2021 Kristoffer Hjelm

  Hej Fredrik!

  Vara SK har beslutat att följa de direktiv som Svenska fotbollsförbundet löpande ger i alla frågor som rör verksamheten under pandemin. Detta eftersom vi själva inte är experter på området. Om vi själva skulle börja göra egna ställningstaganden och då frångå de centrala direktiven skulle vi kanske snart få svårt att hålla en vettig linje i frågan.

  Så här står det i Svenska fotbollsförbundets senaste direktiv: "Enstaka matcher för spelare födda 2005 och senare får genomföras. Ett lag bör inte genomföra mer än en match per vecka och lag bör bara möta lag från samma region."

  Detta är första gången denna frågeställning kommit upp för oss och då är EN viktig del vad SvFF menar med uttrycket region? Vi vill givetvis inte vara del i att utmana ödet avseende smittspridning och kommer därför snarast försöka ta reda på hur förbundet tänker i frågan!

  Hälsningar Kristoffer Hjelm

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 feb 2021 Fredrik

  Ser i klubbens kalender att ett ungdomslag ska spela match mot ett Göteborgslag till helgen. SVFF skriver på deras hemsida att "Barn födda 2005 och senare får träna, både inomhus och utomhus, samt spela enstaka matcher", samtidigt som man avråds man från att resa längre sträckor om de inte är nödvändiga enligt folkhälsomyndigheten. Är det då inte bättre att hålla sig till de lokala lagen och spela de få träningsmatcher man spelar inom åtminstone de närmsta kommunerna och vänta med denna matchen till i vår eller försommar?

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 dec 2020 Kristoffer Hjelm

  Hej Annelie! Det finns lag för pojkar födda -14. Ta kontakt med Peter O på 0701-067496

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 apr 2018 Kristoffer Hjelm

  Vi kommer köra igång för barn födda -13 under maj månad. Håll koll på hemsidan för inbjudan 👍😊

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 apr 2018 Daniel Madsen

  Hej finns det något lag för killar födda 2013?

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 mar 2018 Johan Nyberg

  Hej
  Den 21/4 spelas Sparbanken Cup i Axvall. Ett bra tillfälle inför seriestarten att träningspela på naturgräs.
  Varmt välkomna med er anmälan. Mvh Johan Nyberg Axvalls IF

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 dec 2017 Baltzar Karlsson

  Hej, ni var ju med med Tjejlag i Ekorreleken i Stora Levene för ett tag sedan och det var vi också. Den 24/2 är det Igelkotten cup i Skövde och som det ser ut nu är det väldigt få tjejlag anmälda. Kanske ni kan sprida denna informationen väster ut så vi kan bli fulla grupper?

  Mvh
  Baltzar Karlsson
  Tränare F08/09 Axvalls och Varnhems IF

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 maj 2017 Mikael Persson

  Hej
  Ja det finns det, kontaktman är Peter Olsson tel+46 701067496

  Rapportera

  Rapportera